Meezingnacht

 

 

 

 

 

Op dit moment hebben we geen meezingnachten gepland.

_________________________________________

Meezingnacht Zonnewende:

Voor de liefhebbers, nieuwsgierigen en grensverleggers organiseren we opnieuw rond de zomer-zonnewende een echte meezingNACHT van 20u tot 24u. We voelen ook dit jaar weer zin en inspiratie om op deze manier een lange avond (nacht!) te zingen en zo de betekenis van de MeezingNACHT in een diepe intensiteit te ervaren. We beschouwen het als een avontuur om daarmee met elkaar diepere lagen aan te kunnen spreken en te doorgronden. De focus tijdens deze nacht ligt bij mantra’s en spirituele liederen uit allerlei tradities als ook healing songs.

Er kan op kussens, matjes en stoelen worden gezeten. In de voorkamer staat thee, voor diegenen die zich voor even willen terugtrekken. We zijn uit op een ongedwongen, dynamische, verstilde en toch uitbundige ‘nacht’.

Praktische gegevens:

23 juni 2018, 20.00 – 24.00
Yoga Utrecht, Oudegracht a/d Werf 399, Utrecht

Kosten: € 25

Er is een beperkt aantal plaatsen (30!) voor deze unieke bijeenkomst. Schrijf je op tijd in om teleurstellingen te voorkomen!

Schrijf je in door een mail te sturen en het deelnamebedrag van €25 over te maken op rek.nr  NL41 TRIO 0338 7628 76 tnv A.U. Hauser, Utrecht.